«ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ» Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ – ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…

«ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ» Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ – ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…

Ναι, ένας θάνατος για τους πολλούς εφευρέθηκε εδώ, που καυχιέται πως είναι ζωή: αληθινά, μια εγκάρδια υπηρεσία στους κήρυκες του θανάτου!

Κράτος ονομάζω αυτό, όπου όλοι πίνουν δηλητήριο, καλοί και κακοί: κράτος, όπου όλοι χάνουν τον εαυτό τους, καλοί και κακοί: κράτος, όπου η αργή αυτοκτονία όλων -ονομάζεται «ζωή».

Δείτε λοιπόν αυτούς τους περιττούς! Κλέβουν τα έργα των εφευρετών και τους θησαυρούς των σοφών: πνευματική καλλιέργεια ονομάζουν την κλεψιά τους -κι όλα τα κάνουν αρρώστια και αποτυχία!

Δείτε λοιπόν αυτούς τους περιττούς! Άρρωστοι είναι πάντα, ξερνούν τη χολή τους και το ονομάζουν αυτό εφημερίδα. Κατασπαράζουν ο ένας τον άλλο και δεν μπορούν καν να τον χωνέψουν.

Δείτε λοιπόν αυτούς τους περιττούς! Πλούτη αποκτούν και όμως γίνονται όλο και πιο φτωχοί. Δύναμη θέλουν και προπαντός τον μοχλό της δύναμης, πολύ χρήμα -αυτοί οι ανίκανοι!

Δείτε πώς σκαρφαλώνουν, αυτοί οι ευκίνητοι πίθηκοι! Σκαρφαλώνουν ο ένας πάνω στον άλλο κι έτσι παρασύρονται στη λάσπη και στο βυθό.

Όλοι θέλουν να ανεβούν στο θρόνο: αυτό είναι η τρέλα τους –λες και η ευτυχία κάθεται στο θρόνο! Συχνά κάθεται η λάσπη στο θρόνο – και επίσης συχνά ο θρόνος πάνω στη λάσπη. Νίτσε, Τάδε έφη Ζαρατούστρα

Το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου

Η εκ νέου και μάλιστα ολική εξαφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι φαίνεται ότι όχι μόνο δεν παραξένεψε κανέναν, όχι μόνο δεν προκάλεσε ανησυχία, όχι μόνο δεν ανάγκασε τα ΜΜΕ φιλικά ή μη στο καθεστώς Τσίπρα να τον αναζητήσουν, αλλά προφανώς θεωρήθηκε απολύτως φυσιολογική.

Μα θα αναρωτηθεί κάποιος, γιατί να προκληθεί ανησυχία για την ολική του εξαφάνιση αυτές τις ημέρες; Μα επειδή πολύ απλά όλοι γνωρίζουν ότι τυγχάνει μόνιμος κάτοικος Ραφήνας τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τα δυο ανήλικα τέκνα του. Άρα λοιπόν όχι μόνο θα ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αλλά και ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι παραμένει «αγνοούμενος», αλλά θεωρητικά θα ήταν δεδομένη η αναζήτησή του και η προτροπή να μιλήσει για το κακό που έγινε κυριολεκτικά έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

Και για να μην παρεξηγούμαστε.

Η φωτιά αναχαιτίσθηκε στον περίβολο του ναΐσκου

Όταν λέμε «αγνοούμενος» εννοούμε ότι δεν έχει κάνει την οιαδήποτε δήλωση πρώτα απ’ όλα για την πυρκαγιά που ξέσπασε, για τα δεκάδες παιδιά που έχασαν την ζωή τους, για τους συνολικά σχεδόν 100 νεκρούς τους εκατοντάδες τραυματίες τους δεκάδες που νοσηλεύονται σε άσχημη κατάσταση, για τα χιλιάδες νεκρά ζώα και την ανυπολόγιστη καταστροφή του περιβάλλοντος.

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε απεικονίζουν την εικόνα που θα αντικρύσει κάποιος επισκεπτόμενος τον περίβολο που αγκαλιάζει το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου που βρίσκεται ακριβώς στον βράχο πάνω από το λιμάνι της Ραφήνας. Ένα μέρος από το οποίο οιοσδήποτε μπορεί να αγναντέψει όλη την ευρύτερη περιοχή και φυσικά με ολοκάθαρη θέα προς το Μάτι.

Σε απόσταση 50-60 μέτρων μόλις από το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου όπως φαίνεται και από την σχετική φωτογραφία βρίσκεται το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες διακρίνουμε με μεγάλη ευκρίνεια τα σημάδια της φωτιάς που έχουν περικυκλώσει το εκκλησάκι κατακαίγωντας την χαμηλή βλάστηση, ενώ σε σχετική φωτογραφία με μακρινό φόντο το μαυρισμένο Μάτι αντιλαμβανόμαστε ότι η φωτιά σταμάτησε σ’ αυτόν ακριβώς τον δρόμο.

Με άλλα λόγια έξω από το σπίτι του Καραμανλή δόθηκε μια πραγματική μάχη με τις φλόγες, στήθηκε ένα τείχος στην φωτιά που κατόρθωσε και κατάκαψε όπως περιγράψαμε και φαίνεται και από τις φωτογραφίες όποια χαμηλή βλάστηση και όχι μόνο (θάμνοι, αθάνατοι κλπ) υπήρχε στο σημείο περιμετρικά.

Η ολική εξαφάνιση, λοιπόν, του Καραμανλή αρχίζει να εξηγείται.

Για όποιον δεν νοεί ή κάνει ότι δεν νοεί μετά από όλα αυτά την πραγματικότητα, θα εξηγηθούμε εμείς.

Η οικία του «εξαφανισμένου»

Ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τα ανήλικα παιδιά του βρισκόταν μέσα στο σπίτι που κινδύνεψε ναι ή όχι; Ειδοποιήθηκε να απομακρυνθεί, δηλαδή να εκκενώσει ο ίδιος και η οικογένειά του το σπίτι, το οποίο σχεδόν άγγιξαν οι φλόγες, ναι ή όχι και ποια ακριβώς στιγμή;

Η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και όλα τα υπόλοιπα κόμματα συμπεριλαμβανομένου και του ΚΚΕ, γιατί αποκρύπτουν το γεγονός, γιατί δεν απαιτούν απαντήσεις, αφού από αυτές θα μπορούσαν να προκύψουν σε κάθε περίπτωση αποδείξεις τόσο για την ανεπάρκεια των κυβερνητικών χειρισμών όσο και τρανές αποδείξεις περί του ψεύδους όσον αφορά την «άγνοια» του μεγέθους του κινδύνου. Έχουν συμφωνήσει την έκταση και την ένταση της πολιτικής αντιπαράθεσης ναι ή όχι; Φυσικά και έχουν συμφωνήσει και η «σιωπή» και η ολική εξαφάνιση του Καραμανλή είναι απόδειξη.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε και από ποιον κυβερνητικό παράγοντα ενημέρωση για τους νεκρούς; Ενδιαφέρθηκε για την τύχη των συντοπιτών του, που εξαερώθηκαν από τις φλόγες;

Είναι δυνατόν να μην είχε; Και τότε γιατί δεν μιλάει; Εάν, πάλι, είχε γιατί δεν μιλάει; Θα εκθέσει τον φίλο Τσίπρα, τον πρώην υφιστάμενο επί των ημερών του, τότε υπουργό Εσωτερικών, Παυλόπουλο και νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας; Είναι δυνατόν να μην έχει ενημέρωση για την φονική πυρκαγιά και ποια ακριβώς στιγμή από τον πρώην εισαγγελέα και επικεφαλής της ΕΥΠ και νυν υφυπουργό Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλο;

Τελικά, «ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο» για να θυμηθούμε αστειευόμενοι τα λόγια του θείου Καραμανλή με τα οποία σχολίασε σύμφωνα με φήμες το 1963 την δολοφονία Λαμπράκη;

Τα ΜΜΕ που υποτίθεται ότι αντιπολιτεύονται το καθεστώς Τσίπρα και αυτά «ξέχασαν» ότι ο Καραμανλής κατοικεί στην Ραφήνα (Σκάι, Πρώτο Θέμα κ.ά.), τα ΜΜΕ που στέκονται κάπου στην «μέση» (Real FM κ.ά.) συγχρονίστηκαν και τούτα για τον ίδιο σκοπό; «Λησμόνησαν» και «αγνοούν» και αυτά πού ακριβώς διαμένει; Γνωρίζουν πόσα πυροσβεστικά στήθηκαν ακριβώς έξω από το σπίτι του και πόσοι αστυνομικοί σχεδόν πιάνονταν στα χέρια με περίοικους, που διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι την ίδια στιγμή τα δικά τους σπίτια καίγονταν ανυπεράσπιστα; Φυσικά και γνωρίζουν. Απλά σιωπούν.

Τόση υποκρισία; Τόσα, λοιπόν, κροκοδείλια δάκρυα και άλλα τόσα για την αναζήτηση της αλήθειας, που παραμένει στα χέρια τους ανάπηρη, κουτσουρεμένη, παραμορφωμένη, κουρελιασμένη, θαμμένη κάτω από τόνους στάχτης και από δεκάδες απανθρακωμένα πτώματα;

Το γνωρίζουμε ότι κυβερνούν από κοινού. Δεν μας κάνουν εντύπωση οι συμφωνίες τους, φανερές και κρυφές. Είμαστε αναρχικοί και ουδέποτε πήραμε το μέρος υπέρ μιας εξουσιαστικής κλίκας, επειδή ούτε είχαμε ούτε έχουμε, ούτε θα έχουμε ποτέ οιοδήποτε πολιτικό συμφέρον.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι αργεί ακόμα η «ώρα του Καραμανλή», του πολιτικού που «ήταν έξω καρδιά, του γλεντζέ», «του καλύτερου της παρέας», «του ανθρώπου με συναισθήματα», του πολιτικού που υποτίθεται ότι η πολιτική δεν θα στέγνωνε την ζωή…

Ο θρόνος τους δεν είναι απλά μέσα στην λάσπη. Είναι βαθιά μέσα στον βούρκο…

Λ-Μ

Δημοσιεύτηκε στο Anarchypress:

«ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ» Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ – ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…

 

Comments are closed.