Ετοιμότητα και τρίχαι κατσαραί

Ετοιμότητα και τρίχαι κατσαραί

Έκανα υπομονή μιας κι ερχόντουσαν γιορτιάρες μέρες, αλλά έχει και η υπομονή τα όρια της. Δεν μίλαγα τόσον καιρό αλλά νισάφι πιά. Το νευρικό μου σύστημα χορδίστηκε όταν άκουσα αυτόν τον καθημερινό ντελάλη των κυβερνητών, τον Σκόρδα, μεγαλοβδομαδιάτικα  να δηλώνει με στυλ Πάπα ότι ο κοροναγιός δεν βγήκε από βιολογικά εργαστήρια και ότι προέρχεται από νυχτερίδες, που μπόλιασαν μυρμηγκοφάγο, που μετά τον έριξαν στην αγορά  της Μπουχάν και από την μπόχα σκεπάστηκε όλος ο ντουνιάς. Και συμπλήρωσε, ότι είναι «θεωρίες συνωμοσίας» οι απόψεις που λένε ότι ο γιος έχει προέλθει από εργαστηριακά πειράματα. Επικαλέσθηκε, μάλιστα, και τον μπάρμπα του τον ψεύτη: τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.  Αυτόν τον «μπάρμπα» ακολουθεί κατά πόδας από την αρχή των επεισόδιων με τον τίτλο κοροναγιός.

Εντάξει ρε υπήκοε, μαζί σου! Αλλά για πε μας, είναι η πρώτη φορά που ρίξανε μυρμηγκοφάγο στην αγορά; Από και κλείεται!  Γιατί, το λοιπόν, δεν κολλήσανε τις άλλες φορές και την πατήσανε τώρα; Κάποιο λάκκο δεν έχει η φάβα; Σαφώς, όπως είπε κι ο σοφός.

Πάμε παρακάτω. Μήπως θυμάσαι σε ποια περιοχή έσκασε το ξαδέρφι του κοροναγιού, ο σάρ; Να σου πω εγώ: Στην διπλανή επαρχία πριν από 17 χρόνια! Μήπως είναι τυχαίο ότι σε αυτές τις περιοχές υπάρχει εργαστήριο που επεξεργάζεται και κατασκευάζει ιούς; Είναι  κι αυτό «θεωρία συνωμοσίας» ή χεροπιαστή αλήθεια;

Πώς, λοιπόν, ρε μακαντάση του Κούλη, και του λοιπού, κοινοβουλευτικού και μη, συναφιού, βγαίνεις με ύφος χιλίων καρδιναλίων και αμολάς μπούρδες; Μήπως νομίζεις ότι το λιβανιστήρι, που σου κάνουν τα μέσα, ξεπλένει τις κουταμάρες που αμολάς;

Άντε, τώρα, και να δεχτώ ότι ο κοροναγιός έρχεται από τις νυχτερίδες. Ξέρεις πόσα χρόνια κυκλοφορούσαν οι νυχτερίδες στην πιάτσα; Γιατί δεν εμφανίσθηκε πριν και έσκασε μούρη τώρα; Εδώ σοβαροί άνθρωποι κι όχι τσανάκια  των αρχόντων ισχυρίζονται ότι ο κοροναγιός είναι αποτέλεσμα εργαστηρίου.  Εσύ και το παρεάκι σου ξεχνάτε ότι έχει γίνει ρεκλάμα πριν από πέντε χρόνια ότι στο εργαστήρι της Μπουχάν, αλλά και παγκόσμια, γίνονταν πειράματα σε νυχτερίδες, ανακατεύοντας έναν συγγενή γιό της νυχτερίδας (ακίνδυνο) με τον επικίνδυνο σαρ και ποιος ξέρει τί άλλους γιούς και κόρες. Είναι φανερό –όπως μου είπε και ένας κολλητός που το διάβασε– ότι όχι μόνο είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα αλλά και ότι έχει ακολουθία (αυτό είναι κάτι γιατρικό, μου φαίνεται) παρόμοια με αυτή του AIDS (π.χ. χτυπά το ανοσοποιητικό, δεν εκδηλώνεται παρ’ ότι ο φορέας μπορεί να μολύνει και άλλους κ.ά.). Και αυτό το είπε και ο βραβευμένος με νόμπελ Luc Montagnier. Συνωμότης κι αυτός!

Κάπου εδώ μας πρόκυψε και το «μυστήριο» που, τάχα μου, ήταν ανεξήγητο. Δεκάδες νυχτερίδες βρέθηκαν νεκρές. Αν δεν ήταν το κράτος τότε σίγουρα ήταν κάποιοι ηλίθιοι που νόμισαν ότι κάθε νυχτερίδα κουβαλάει κοροναγιό και προφανώς εξόντωσαν με κάποιο τρόπο, αμέτοχες στην επιδημία, νυχτερίδες.  Κι αυτό έγινε στο κράτος των «προνομιούχων» από τον Θεό, το Ισραήλ.

Τώρα για το πώς ἐσκασε μύτη ο κοροναγιός υπάρχουν δύο κρατούμενα. Το ένα, να τους ξέφυγε και να είπαν: «άστο να δούμε τί θα γίνει» και το άλλο να το αμόλυσαν σκόπιμα. Κι ενώ δεν έχουν ακόμα ξηγήσει το πώς, το πού και το γιατί, πλακώσαν τον πλανήτη στις απαγορεύσεις, επειδή ο κοσμάκης δεν χρειάζεται να ξέρει αλλά να υπακούει στους άρχοντες και στους υποταχτικούς τους, τους σφουγκοκώληδες επιστήμονες και τους αρπαχτιάρηδες δημοσιοκάφρους. Ο λόγος είναι απλός: όταν μέσα σε συνθήκε πού έστησαν στον πλανήτη έχουν ανάγκη να ελέγχουν πολύ μεγάλους πληθυσμούς, πρέπει να κάνουν μόδα την υποταγή και την πειθαρχία με το να φοβίζουν, να τρομοκρατούν και να μαντρώνουν τον κόσμο κατά βούληση.

Μπούκαραν οι κάθε λογίς επιστήμονες (που σε κάποιους κολάει μια χαρά το σύνθημα της αφίσας που είχε βγάλει ο αείμνηστος Χρήστος που έγραφε: Οι επιστήμονες είναι δολοφόνοι) και έτρεξαν να υπηρετήσουν τους εργοδότες τους  με το να σκορπίζουν ψέμματα  καί σύγχυση ακολουθώντας τον ντορό  που αφήνει ο μπάρμπας ο ψεύτης.

Έλα, όμως τώρα, που μας βγάζουν και ανθρωπιστές  αυτούς που έσπειραν τον κοροναγιό! Η Κίνα, λέει, έστειλε βοήθεια στην Ιταλία. Μωρ’ τί μας λες! Αυτοί που δεκαετίες τώρα έχουν γεμίσει τον πλανήτη με τα φτηνιάρικα σκουπίδια τους τώρα έκαναν το μεγάλο άλμα. Γέμισαν στον πλανήτη με το πιο καταστροφικό κατασκεύασμά τους, τον κοροναγιό. Μήτε φιλάνθρωποι, μήτε ανθρωπιστές είναι! Αυτοί που ανήκουν στην απαίσια φάρα των εξουσιομανών εγκληματιών κομμουνιστών, έκαναν ένα ακόμη έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μα δεν ανησυχούν, κανένας δεν πρόκειται να τους ενοχλήσει. Επειδής τα ίδια πειράματα έκαναν και οι άλλοι. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει! Το μόνο που θα κάνουν είναι να σπεκουλάρουν όλοι προκειμένου να πάρουν προβάδισμα ο ένας από τον άλλον.

Και τέλος έχουμε το γνωστό τροπάρι.  Ότι, τάχα μου, μπράβο στον Κούλη που πήρε γλήγορα τα μέτρα. Κολοκύθια στο πάτερο! Πότε έσκασε ο κοροναγιός; Τον Δεκέβρη! Πότε πήρε μέτρα; Το Μάρτη! Τόσο γλήγορα! Γιατί άμα δεν απλωθεί η αρρώστεια δεν γίνεται να σπείρεις το φόβο και να τους κλείσεις όλους στα σπίτια του! Όμως, άμα δεν θέλεις να απλωθεί η αρρώστεια, τότενες με το που μαθεύτηκε  κλείνεις τα περάσματα για όσους έρχονται. Αυτό είναι το γλήγορα, φλούφληδες! Όλα τα άλλα που λέτε είναι τρίχαι κατσαραί, δια κορόϊδα! Αυτοί που διάλυσαν τα πάντα μέσα σε λίγε μέρες, έρχονται τώρα με θράσος να πούνε πως έκαναν γλήγορα και έσωσαν την κατάσταση. Μετά, σαν «σωτήρες» θα αλλάξουν τα φώτα σ’ όλο τον ντουνιά.

Αλλά, οι μπαγάσες του κερατά, τα κάνουν όλα αυτά επειδή έχουν τους σκοπούς τους. Για να δούμε, όμως, θα τους περάσει;

Μαγκίτης

 

Αναδημοσίευση από το Anarchyprees:

Ετοιμότητα και τρίχαι κατσαραί

Comments are closed.