ΟΣΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ…

ΟΣΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ…

https://anarchypress.files.wordpress.com/2020/04/cea0ceb1cf80ceb1ceb4cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82.jpgΔεν μπορούμε άλλο να ακούμε Σπύρο Παπαδόπουλο, κλείνουμε την πόρτα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και βγαίνουμε έξω όσο γρηγορότερα γίνεται και όσο περισσότερο μπορούμε, για να γλυτώσουμε. Δεν είναι εύκολο, το γνωρίζουμε. Ανοίγεις το ραδιόφωνο, να ’σου ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πετάγεσαι τρομαγμένος από την θέση σου για να προλάβεις ν’ αλλάξεις σταθμό. Εκεί που έχει χαλαρώσεις λίγο και προσπαθείς να ξεχάσεις τον εφιάλτη του Σπύρου Παπαδόπουλου, να’ τονα πάλι πετιέται απ’ άλλο σταθμό. Σκιάζεσαι, πώς να μείνεις μέσα; Σου λέει «όχι κοινωνικότητες δεξιά και αριστερά», και ανοίγεις την τηλεόραση και να σου πάλι ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» να γλεντοκοπάει με δεκάδες καλεσμένους και αρχίζεις να τρελαίνεσαι, να κάνεις κίκι ρίκου, ρίκου ρίκου…

Σου μιλάει ο διπλανός σου ή η διπλανή σου και ακούς την φωνή τού Σπύρου Παπαδόπουλου. Γι’ αυτό, όσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος μένει μέσα, εμείς έξω, να σωθούμε πριν λαλήσουμε για τα καλά. Κλείνουμε τα αυτιά μας στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Τα πράγματα είναι σοβαρά, περισσότερο σοβαρά δεν γίνονται. Όχι, όχι μην επιμένετε, δεν καθόμαστε άλλο μέσα, από τα πρώτα συμπτώματα λαλήματος κλείνουμε την πόρτα στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Τα πράγματα είναι σοβαρά. Βγαίνεις κρυφά στον μπαλκόνι για να δεις αν είναι από κάτω ο Σπύρος Παπαδόπουλος και αν σε παρακολουθεί. Κοιτάς προσεκτικά, δεν βλέπεις τίποτα, αλλά πάλι δεν είσαι και σίγουρος. Μπορεί να είναι κρυμμένος και να μην τον βλέπεις. Γιατί αυτός δεν είναι άνθρωπος. Αυτό είναι σίγουρο. Είναι πνεύμα. Παρακολουθεί τα πάντα. Είναι δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά πρέπει να γλυτώσουμε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Εμείς σας τα είπαμε και τώρα ξαναβγαίνουμε έξω, καλύτερα παρέα με τον κορωναϊό παρά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να μας κυνηγάει στο ύπνο και στον ξύπνιο μας. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά…

Δημοσιεύθηκε από Παρεμπιπτόντως

 

Αναδημοσίευση από το Anarchypress:

ΟΣΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ…

Comments are closed.