Αντιπολεμική μοτοπορεία στις 29/04 και αντιπολεμική πορεία στις 7/05. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΙΡΗΝΗ» ΤΟΥΣ

Αντιπολεμική μοτοπορεία στις 29/04 και αντιπολεμική πορεία στις 7/05. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΙΡΗΝΗ» ΤΟΥΣ

Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

 

Συνεχίζουν να σπέρνουν ανείπωτη δυστυχία, τον πόνο, τον θάνατο, να ξεριζώνουν εκατομμύρια ανθρώπους από τις εστίες τους και να υποκρίνονται ότι διαφέρουν μεταξύ τους. Ο πόλεμος θα διαρκέσει και θα εξαπλωθεί με την φωτιά και το σίδερο, όσο οι πιο θηριώδεις εξουσιαστικοί μηχανισμοί του πλανήτη, οικονομικοί, πολιτικοί και στρατιωτικοί, παίζουν ουσιαστικά «τα ρέστα τους» για μια θέση στον «ήλιο» της παγκόσμιας κυριαρχίας.

ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΝΕΑ» ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

Από την κήρυξη του πολέμου κατά της παγκόσμιας «τρομοκρατίας» το 2001 μέχρι σήμερα, μια αλληλουχία «κρίσεων» έχουν κατοχυρώσει για δύο δεκαετίες μια διαρκή κατάσταση «έκτακτης ανάγκης». Ο Γ´ παγκόσμιος πόλεμος κηρύχθηκε επίσημα εναντίον ενός ακόμη «αόρατου εχθρού» πριν από 2 χρόνια, ενώ σήμερα ο όλεθρος του πολέμου γιγαντώνει τον εφιάλτη μιας στρατικοποιημένης πανδημικής, επισιτιστικής, οικονομικής, ενεργειακής και προσφυγικής «κρίσης».

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΑ

Γιατί δεν υπάρχουν «καλοί» και «κακοί» σ’ αυτό το λυσσαλέο κυριαρχικό παιχνίδι, γιατί δεν έχουμε κάποιο λόγο να αναζητούμε ίχνος διαφορών μεταξύ τους, γιατί κανένας εξουσιαστικός πόλεμος δεν ήταν και δεν θα γίνει δικός μας, επειδή δεν υπηρετήσαμε ποτέ κάποια ιδεολογία, κανέναν αφέντη και κανένα δυνάστη.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΙΡΗΝΗ» ΤΟΥΣ

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ – 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 18.30
-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 12.00 – 7 ΜΑΪΟΥ

Συσπείρωση Αναρχικών

Comments are closed.