Στα πέρατα του Σύμπαντος Επεισόδιο 3: Τα κουτάκια

Στα πέρατα του Σύμπαντος Επεισόδιο 3: Τα κουτάκια

Σχετική εικόνα

 

Εξωγήινος 1: …Και πώς είναι αυτά τα δίποδα; Τι κάνουν; Πώς περνούν μεταξύ τους; Κάνουν παρέες, μιλάνε, επικοινωνούν;

Εξωγήινος 2: Θα σου πω κάτι που θα σου φανεί αστείο. Αλλά αυτοί δε μιλούν πολύ μεταξύ τους. Έχουν κάτι παράξενα μικρά κουτάκια, που βγάζουν φως. Κάθονται και μιλούν σε αυτά συνέχεια και τα χαϊδεύουν…

Εξωγήινος 1: Τα χαϊδεύουν;!

Εξωγήινος 2: Ναι τα χαϊδεύουν! Σπάνια μιλούν γενικά με άλλους! Και αγγίζουν άλλους. Μάλιστα, αυτό το τελευταίο, το να χαϊδεύουν τους άλλους, το θεωρούν σχεδόν παράξενο. Ο καθένας έχει τουλάχιστον ένα τέτοιο κουτάκι.

Εξωγήινος 1: Πόσο παράξενο!

Εξωγήινος 2: Και το πιο παράξενο από όλα είναι ότι πιστεύουν πως έρχονται από το μέλλον! Πώς αυτοί βλέπουν το μέλλον! Και ανήκουν και σε αυτό!

Εξωγήινος 1: Αυτοί; Στο μέλλον; Χαχα! Τι παράξενοι! Εμείς μιλάμε με τηλεπάθεια μεταξύ μας εδώ και αιώνες κι αυτοί έχουν χάσει τη μιλιά τους από όσα μου λες και λένε ότι ζουν στο μέλλον;! Αυτοί ζουν στην Προϊστορία!

Εξωγήινος 2: Ναι, απίστευτο έτσι; Προσπάθησα να καταλάβω αν έχουν αναπτύξει κάποια ενόραση, αν βλέπουν το μέλλον ας πούμε εκεί μέσα, αλλά από ό,τι κατάλαβα αυτοί το χρησιμοποιούν, για να μιλάνε μεταξύ τους από απόσταση.

Εξωγήινος 1: Από πόση απόσταση; Διαγαλαξιακά;

Εξωγήινος 2: Όχι καλέ! Μόνο στη γη μεταξύ τους και νομίζουν ότι έχουν καλύψει όλες τις αποστάσεις! Και χωρίς καμιά τηλεπάθεια!

Εξωγήινος 1: Για φαντάσου! Και πώς τα καταφέρνουν και ζουν σε αυτό τον παλιό πλανήτη χαϊδεύοντας φωτεινά πραγματάκια χωρίς να επικοινωνούν κανονικά;

Εξωγήινος 2: Ανεξήγητο, πραγματικά από τα ανεξήγητα του σύμπαντος!

Comments are closed.