Διαδηλωτές στην Ολλανδία καταργούν το Lock Down στην πράξη.

Διαδηλωτές στην Ολλανδία καταργούν το Lock Down στην πράξη.

Είναι φορές που η ανυπακοή εμφανίζεται εκεί όπου δεν το περιμένεις. Σε μέρη που η αμφισβήτηση της εξουσίας δεν είναι αυτό που θα ονομάζαμε βιωμένη κοινωνική πρακτική. Παρόλα αυτά, οι όποιες βεβαιότητες σαρώνονται όταν οι άνθρωποι αγωνίζονται για την ελευθερία τους κι όχι για λίγα ψίχουλα παραπάνω στο πορτοφόλι τους.

Τουλάχιστον σε 10 γεωγραφικά διαμερίσματα της Ολλανδίας έλαβαν χώρα γενικευμένες συγκρούσεις μεταξύ ανθρώπων που απαιτούν την κατάργηση του lockdown (και της αφάνταστης ανελευθερίας που βιώνουν εξ αιτίας του) και των ένστολων μπράβων του παραρτήματος της Παγκόσμιας Χούντας που εδρεύει στον τόπο τους.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερες από 240 συλλήψεις, Πολλοί δε είναι και οι τραυματίες, ανάμεσα τους και μια νεαρή διαδηλώτρια εναντίον της οποίας έβαλε με κανόνι νερού αύρα της αστυνομίας – η «ανοχή» του Ολλανδικού κράτους σε όλο της το μεγαλείο. Οι σοβαρότερες συγκρούσεις συνέβησαν σε Amsterdam, Eindhoven,  Enschede, Venlo, Stein, Roermond και αλλού.

Είναι προφανές από τα σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι οι λακέδες της Παγκόσμιας Χούντας χτύπησαν πρώτοι άοπλους διαδηλωτές, οι οποίοι βέβαια «προκαλούσαν» απλώς γιατί ήταν έξω από τα σπίτια τους, επειδή τόλμησαν να οικειοποιηθούν τον δημόσιο χώρο (που τους ανήκει) και πολλοί από αυτούς δεν φορούσαν μάσκες. Βέβαια στην συνέχεια, όπως υπαγορεύει η στοιχειώδης ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οργανώθηκαν άμεσα, έστησαν οδοφράγματα με ό,τι υλικά βρήκαν, αφαίρεσαν πλακίδια πεζοδρομίων και τα εκσφενδόνισαν στους ένοπλους υπαλληλίσκους τους Γκέιτς, του Σόρος, του Ροκφέλερ και των λοιπών μεγαλοστελεχών του Διεθνούς Καρτέλ της Παγκοσμιοποίησης και της Ενοποιημένης Κυριαρχίας.

Οι συγκρούσεις κράτησαν όλη νύχτα. Η συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας, αλλά και το γεγονός ότι η έμπρακτη ανυπακοή απλώθηκε σχεδόν σε όλη την επικράτεια της Ολλανδίας, αφήνει το περιθώριο να ελπίσουμε τα γεγονότα αυτά να έχουν συνέχεια. Είθε η ανυπακοή ως άλλος ιός , δολοφονικός για την εξουσία – αναζωογονητικός για την ανθρωπινότητα, να γίνει άκρως μεταδοτική από άκρη σε άκρη στην Υδρόγειο.

Η στήριξη μας δεδομένη!

Αναρχική συλλογικότητα Πυργῖται

 

 

Comments are closed.